La Mano Maestra by-Adam.com 6Bij ons besteld u ook online koffie en thee!

Houdt u rekening met verpak-, en verzendkosten tussen de € 5,00 en € 25,00 al naar gelang de hoeveelheid (kilo) koffie en of het een nationale of internationale verzending betreft.

Let op: Koffie’s die niet op voorraad zijn, kunnen door ons besteld worden. Dit betekend, dat de levering dan iets langer op zich laat wachten. Wij streven naar het verzenden binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling.

Voorlopig besteld u telefonisch, klik hier voor contact gegevens. Binnenkort hopen wij onze webshop te openen!

Panamaria

Toegankelijk, fris met lichte citrus-afdronk, ietwat zoet en tegelijk heerlijk mild, vol en romig. Deze koffie is uitermate geschikt voor filter en espresso/cappuccino en kan de hele dag door gedronken worden.

 

Colombia – EKO

Toegankelijk, zeer aromatisch, volle en stevige zoetheid, karamel en chocolade, sprankeling van zoet fruit, zeer gebalanceerd, fruitige nasmaak. Passend voor elk moment van de dag. Bewaard in de thermoskan blijft de koffie lang zijn hoge peil houden.

 

Colombia Cafeïne vrij

Een pittige, vol van smaak, kruidige koffie zonder cafeïne en toch iets milder dan Colombia.

 

Brazil Santos – EKO

Onze pittige espressokoffie met een kenmerkende droog zoete smaak van de Braziliaanse plantages. Donker geroosterd. Een prima koffie voor de “kick” en om in balans te komen.

 

Ethiopië – EKO Organic

Proef de originele mokkaboon uit Ethiopië. Het land waar de eerste koffie ontdekt werd. Subtiel, chocoladebitter, kruidig en verleidelijk! 

 

Kenia

Zacht florale geur met een zoete toon van acaciahoning die los komt als deze in contact komt met heet water. Mooi licht grapefruit zuurtje in combinatie met de zoetheid van rijpe abrikoos, onderbouwd op een lage toon van cacao. Later zwelt een kruidige toon op van speculaas en toffee.

 

Celebes Toraja

Onze koffie uit Zuid Sulawesi: pittig en aromatisch. Heftig zoet met een volle, diepe, rokerige body en een lage rinsheid.

 

Jamaica Blue Mountain

Aroma van vers gefermenteerd zoet fruit, vers gezaagd hout, zeer zoete body met veel fruitachtige boventonen. Zoete nasmaak

 

Pride of Thailand

Met een heerlijke geur van noten en vers gebakken brood. De koffie smaakt kruidig, caramelachtig en licht fruitig met in de nasmaak een ondertoon van noten en aarde.

 

Guatemala Antigua El Pulcal

Zeer aromatisch, bloemig zoet, rozebottel, rokerig, parfumachtige boter notige smaak met suikerwatertonen, krentenbrood en rozijn, melkchocolade, grapefruitschilletje, geproportioneerd, delicaat en vol, licht romig, resonerende nasmaak van bloemen en fruit.

 

Java

Zachte zoet-fruitig notige geur. Heldere, volle body en aciditeit, die ook zeer in evenwicht zijn. Nasmaak is aangenaam vol, diep en zoet met hoge fruitachtige tonen. De koffie is heerlijk als koude koffie en ijskoffie: u proeft o.a. gedroogd fruit.

 

De volgende thee soorten kunt u bestellen bij ons:

 

Ceylon Orange Pecoe

Een mooie grofbladige thee met een zacht, licht aroma. Absoluut niet sterk of trekkerig en makkelijk te drinken. Deze thee is zeer geschikt als ontbijtthee.

 

Assam Goudblad

Ietwat grovere, krachtige thee. Bijzonder mooi volle smaak, licht kruidig aroma. Deze thee is zeer geschikt voor de middag en/of een Engelse variant: met melk!

 

Lapsang Souchong

Iets krachtigere thee. Gerookt boven het houtvuur met dito aroma! Deze variant is subtiel. Absoluut niet scherp. Drink dit de gehele dag door.

 

Lady Earl Grey

Een oranjebloesem met honingachtige milde smaak. Aanrader!

 

Namiddag thee

Een frisse opkikker met rozenbottels, anijs, pepermunt en zoethout.

 

Rooibos Thee

Vol met takjes. Zeer gezond, geen theïne en looizuur. Veel ijzer en vitamine C.

 

Chun Hao Jasmijn (groene thee)

De theebladen worden gearomatiseerd door ze op een bed van Jasmijn bloemen te leggen. Dat proeft u. Tevens wordt deze thee niet bitter. Iets wat bij zijn goedkopere varianten wel het geval is. Laat de geur u verleiden!

 

Pai Mu Tan (groene thee)

Een zeer grof theeblad met een delicate (heel licht) nootachtige smaak. Zeer geschikt voor naast de hete maaltijd. Of laat op de avond (zeer laag theïnegehalte). Deze thee wordt om-en-om met de hand in een grote wok “uitgedampt”. Rijke geschiedenis!

 

Verveine

Een Franse avondthee. Heerlijk na de maaltijd. Ver weg proeft u een vleugje mint.

 

Darjeeling Ambootia

Extreem geurige, bloemige smaakthee. Hij trekt mooi melkerig weg in je kopje! Een thee met veel bladknop en een prachtige glans. Groeit in de bergzon zeer langzaam. Een “champagne” onder de theesoorten en is biologisch dynamisch geteeld.

 

 

By-Adam.com